0
De meest natuurlijke huidverjonging

Mesotherapie

Wat is mesotherapie? Fusion Mesopen is een efficiënte en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie. Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee effectief verholpen. Het hyaluronzuurgehalte van de huid komt weer op peil waardoor de huid steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd. Doordat hyaluronzuur een natuurlijk bestanddeel van de huid is, mag een Mesopen behandeling één van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd worden.

Hoe werkt het? De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamde ‘needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een soort pen de huid bestempelt met meerder naaldjes waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelf genezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in huid zo snel mogelijk wordt genezen met behulp van het jeugdigheidselixer collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals Vitamine C of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger!

overzicht met

Behandelingen & prijzen

Aanvullende behandelingen in een combinatie van meerdere tegelijk of bij een gelaatsbehandeling in kan de behandeling tot 20% voordeliger maken. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.


Warning: Illegal string offset 'type' in /home/beaut30/domains/beauty-joie.nl/public_html/wp-content/themes/nowadays/functions.php on line 676
Power Ampullen

De krachtige, zuivere en steriele ampullen voor de Mesopen voldoen aan alle vereisten, waardoor ze 100% veilig zijn bevonden. De sterke concentraties geven de huid als het ware nieuw energie en daadkracht bij het gezond worden en het verjongen van celdeling.

Ongeacht of men volume, verstrakking, compactheid of een fijnere huidstructuur wilt, voor alle huidproblemen is er de ultieme oplossing!

Prijzen vanaf: €75,-

Mijn aanpak

in beeld

Beoordelen
Beoordelen
Beoordelen
Van de huid
Kiezen
Kiezen
Kiezen
van de juiste producten
Uitvoeren
Uitvoeren
Uitvoeren
van de passende acne behandeling
Oog voor detail
Oog voor detail
Oog voor detail
Hygiëne en een detaillistische aanpak