0
Waarom ik je verder kan helpen met

Gelaatsbehandelingen

Last van een beschadigde of gevoelige huid? Toe aan huidverjonging of huidvernieuwing? Of wil je jezelf verwennen met een uitgebreide gelaatsbehandeling voor huidherstel? Bij Beauty Joie zijn alle gelaatsbehandelingen opgebouwd rondom de therapeutische producten van Nimue, een derma-cosmeceutical merk afkomstig uit Zuid-Afrika. De actieve ingrediënten hebben het vermogen om op korte termijn zichtbare resultaten te boeken. Nimue werkt preventief bij specifieke huidproblemen en als alternatief voor injecties bij huidverjonging en anti-aging.

Dit merk richt op het probleem en niet alleen op de symptomen hiervan, dankzij de unieke combinatie van verschillende zuren in zowel de salon- als de thuisverzorgingsproducten wordt huidvernieuwing gerealiseerd. Ontdek de Nimue gelaatsbehandelingen van Beauty Joie!

overzicht met

Behandelingen & prijzen

Aanvullende behandelingen in een combinatie van meerdere tegelijk of bij een gelaatsbehandeling in kan de behandeling tot 20% voordeliger maken. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

MISSIE: HUIDVERJONGING

Nimue Rejuvenation Treatment

Een ideale behandeling voor een door externe factoren beschadigde, problematische of gevoelige huid? Dat is de Nimue Rejuvenation Treatment. Een zachte, actieve behandeling met een prachtig resultaat! De poriën worden verkleind voor een meer verfijnde, stralende huidstructuur. Je ervaart direct een verhoogde elasticiteit en vitaliteit. Geschikt voor ieder huidtype. Je stapt gegarandeerd stralend naar buiten!

Prijs: €65,00

MISSIE: HUIDHERSTEL

Nimue Bio-Active
Wil jij een verfijnde huidstructuur en een gladde en stralende huid? Dan is deze Nimue Bio-Active Treatment iets voor jou! Een krachtige behandeling, die door het gebruik van de actieve peeling: een combinatie van drie zuren glycol, melk en citroenzuur, verbluffende resultaten boekt. Tijdens deze behandeling dringen de werkstoffen diep in de huid waardoor de huid geneest en verbetert. Tegen meerprijs uit te breiden met een speciaal masker.

Prijs: €75,00

MISSIE: HUIDVERJONGING & COLLAGEENAANMAAK

Nimue microneedling
Wist je dat er behandelingen zijn die de collageenaanmaak stimuleren? De Nimue Microneedling is daar een mooi voorbeeld van! De microneedling roller maakt microscopische kanaaltjes in de huid. Deze kanaaltjes maken het makkelijker om werkstoffen dieper in de huid te brengen. Door de genezing van de huid wordt er meer collageen aangemaakt en de celdeling wordt bevorderd. Dit is een veilige en effectieve methode. Een minimum van zes behandelingen is vereist om het gewenste resultaat te bereiken.

Prijs: €99,00

MISSIE: HUIDVERNIEUWING

Nimue Glycolic Treatment
Ga jij voor een jonge en stralende huid? Dan is de Nimue Glycolic Treatment iets voor jou! Een actieve huidverjongingsbehandeling die dode huidcellen zorgvuldig verwijdert en de huid diep reinigt. Deze behandeling is intensiever dan de Bio Active treatment. Als resultaat krijg je een stralende jeugdige look! Tegen meerprijs uit te breiden met een speciaal masker.

Prijs: €79,00

MISSIE: REINIGING & LUXE VERZORGING

Nimue Deep Cleanse treatment
Een diepe reiniging voor een stralende huid? Dan kies je voor de Nimue Deep Cleanse Treatment. Deze behandeling zorgt voor effectieve resultaten door onder andere reiniging, stomen, verwijderen van onzuiverheden en een behandelingsmasker. Zeer geschikt voor jonge mensen met een onzuivere of onrustige huid.

Prijs: €44,00

MISSIE: HUIDVERJONGING

Eye treatment
Wil jij ook een jeugdige oogopslag? Lijnen vervagen door dit collageen oogmasker. Intens diepe hydratatie en vochtophopingen worden verminderd. Het masker werkt verkoelend en liftend. Marinale- en botanische ingrediënten zorgen voor een prachtig resultaat. In combinatie met een gelaatsbehandeling.

Prijs: €15,00

MISSIE: HUIDVERBETERING

SRC Treatment
Wil jij een prachtige heldere uitstraling? Bij de SRC-peelings werken de zuren van bovenaf, terwijl de werkstoffen van binnenuit hun werk doen. Dat betekent dus dubbel resultaat voor de veeleisende klant met huidproblemen. De SRC-peelings verwijderen dode huidcellen en hydrateren, voeden en verstevigen de huid dankzij diverse peptiden, vitaminen en zogenaamde superfoods. We stimuleren de celvernieuwing en verwijderen de buitenste, meest beschadigde huidlagen. Hierdoor verminder je de ontstekingsreactie, versoepelen we de huid, verfijnt de huidstructuur, verminderen we fijne lijntjes, rimpels en pigmentverschuivingen.

Prijs: €99,00

Missie: intensieve huidreiniging

Thermal detox peel
Wil jij ook een fijne oppepper voor je huid? De detox peeling bevat een bruisend en thermosorisch meganisme. De behandeling zorgt voor een verwarmend en diepreinigend effect. Het ontgift, oxygeneert en exfolieert de huid. Deze peeling stimuleert de zintuigen en zorgt voor een prachtig gereinigde huid.

Prijs: €99,00

Mijn aanpak

in beeld

Beoordelen
Beoordelen
Beoordelen
Van de huid
Kiezen
Kiezen
Kiezen
van de juiste producten
Uitvoeren
Uitvoeren
Uitvoeren
van de passende acne behandeling
Oog voor detail
Oog voor detail
Oog voor detail
Hygiëne en een detaillistische aanpak