0
Waarom ik je verder kan helpen met

Acne

Als je last hebt van acné en/of acné littekens, dan ben je je daar heel erg van bewust. Het kan je dagelijkse bestaan enorm beïnvloeden. Start met een behandeling! Acne kan ernstige onderhuidse ontstekingen en littekens veroorzaken. Gelukkig zijn er in de praktijk verschillende behandelingen om de ontstekingen en de talgproductie te remmen.


Beauty joie is aangesloten bij de Anbos schoonheidsbranche organisatie en AGB Vektis en is gecertificeerd voor acne. Ik werk met de nieuwste behandelingen waarbij vergoeding door de zorgverzekeraar mogelijk is.

overzicht met

Behandelingen & prijzen

Aanvullende behandelingen in een combinatie van meerdere tegelijk of bij een gelaatsbehandeling in kan de behandeling tot 20% voordeliger maken. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Acne behandelingen

Hoe ziet een acne behandeling eruit? Acne behandelingen lopen sterk uiteen. Hoe dit komt? Iedere behandeling is op maat. Neem contact met Beauty Joie op zodat we de mogelijkheden voor jou samen kunnen bespreken. Ik wil je dolgraag helpen met jouw huidproblemen!

Prijs vanaf: €48,50

Mijn aanpak

in beeld

Beoordelen
Beoordelen
Beoordelen
Van de huid
Kiezen
Kiezen
Kiezen
van de juiste producten
Uitvoeren
Uitvoeren
Uitvoeren
van de passende acne behandeling
Oog voor detail
Oog voor detail
Oog voor detail
Hygiëne en een detaillistische aanpak